top of page
Search
allexandramaruntu

It's all about beauty !

Astazi am decis sa va vorbesc putin despre niste produse dragi mie, cu calitati exceptionale , care incepand din anul 2017 m-au ajutat sa ii ofer tenului meu tot ceea ce are nevoie pentru a arata cat mai bine si anume cele de la Kiehl's. Aceste produse nu sunt deloc ieftine, insa merita fiindca au in componenta lor ingrediente care fac diferenta.

Asadar, primul produs la care voi face referire este gelul de curatare de la Kiehl's, Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash. Acesta este un gel de curatare cu extract de galbenele, destinat tuturor tipurilor de ten. Rolul sau este acela de a curata tenul, indepartand machiajul fara a irita , asadar poate fi folosit inclusiv de persoanele cu ten sensibil. Acesta nu usuca fata, lasand pielea catifelata si luminoasa. Sticluta de 230 ml are o cantitate suficienta de produs pentru 2-3 luni asadar putem spune ca merita investitia.



Cel de-al doilea produs este lotiunea tonica din aceeasi gama cu gelul de curatare, Calendula Herbal Exctract Alcohol- Free Toner by Kiehl's. Aceasta este o lotiune tonica ce are in compoenta sa petale de galbenele. Este de asemenea destinata tuturor tipurilor de ten, putand fi folosita si de persoanele cu un ten sensibil fiindca nu contine alcool si nu il irita. In perioadele in care observ ca imi apar pe fata diversi monstruleti o folosesc de doua ori pe zi, atat dimineata cat si seara si chiar dupa prima zi observ imbunatatiri, in ideea in care cosurile incep sa se usuce si sa se micsoreze.




Un alt produs drag mie este crema de ochi cu avocado. Vreau sa fiu "really honest" cand afirm ca pana la varsta de 23 de ani nu stiam ce este aceea crema de ochi si de ce zona aceea are nevoie de ingrijire suplimentara. Ei bine. dupa o perioada in care am inceput sa folosesc fonduri de ten profesionale, am sesizat ca zona din jurul ochilor devine din ce in ce mai iritata, avand chiar momente in care nu suportam pe ten niciun fel de demachiant sau apa micelara nici macar cele destinate tenului sensibil. De aproximativ doi ani am inceput sa folosesc Creamy Eye Treatment cu Avocado si ce pot spune este ca pielea este foarte catifelata, atat iritatia cat si senzatiile acelea neplacute din timpul demachierii au disparut iar pielea este mult mai luminoasa, motiv pentru care folosesc aceasta crema de doi ani si o recomand cu drag !



Ca si crema de fata, avand un ten gras in zona T si normal spre uscat in rest, am ales sa folosesc Ultra Facial Oil Free Gel Cream. Aceasta este o crema cu textura de gel care se absoarbe rapid in piele, avand un usor efect de matifiere prin capacitatea acesteia de a tine sebumul sub control. Aceasta crema poate fi folosita atat de persoanele cu ten normal cat si de cele cu ten gras. Desi are o textura de gel , pielea se mentine hidratata pe parcursul intregii zile.




Si last but not least tratamentul de cosuri pe care il folosesc in prezent este Breakout Control Targeted Blemish Spot Treatment, un gel ce se aplica local direct pe monstrulet luptandu-se cu acesta pe parcursul noptii astfel incat a doua zi acesta sa fie vizibil infrant :) . Este o crema care contine AHA ( Alfa Hidroxy Acids) si de aceea se recomanda folosirea pe parcursul zilei a unei creme de fata cu factor de protectie pentru a evita sensibilizarea tenului si aparitia petelor pigmentare sau a iritatiilor.



Sper ca acest articol v-a fost de folos si va doresc noapte buna si un ten ca de zane :* !

70 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page